Item type |
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2007-12-20 |
タイトル |
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タイトル |
胃切術患者の退院後における食生活の実態 |
言語 |
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言語 |
jpn |
その他のタイトル |
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その他のタイトル |
Eating Habits after Gastrectomy |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Gastrectomy |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Diet |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Eating Habits |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Meals |
著者 |
新井, 治子
二渡, 玉江
伊藤, 善一
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抄録 |
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内容記述タイプ |
Abstract |
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内容記述 |
Follow-up study of eating habits in patients who had undergone subtotal (44 patients) or total gastrectomy (19 patients) showed that the characteristics of diet and the manner of meal tended to change in this order with time after surgery. The patients were able to follow the general family diet about three months after gastrectomy. Within an additional one or two months, patients usually acquired the habit of taking three meals a day. A constant amount of food in almost every regular meal was established in most of the patients by six months after surgery. |
書誌情報 |
群馬大学医療技術短期大学部紀要
巻 10,
p. 59-66,
発行日 1990-03-31
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ISSN |
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収録物識別子タイプ |
ISSN |
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収録物識別子 |
0389-7540 |
書誌レコードID |
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収録物識別子タイプ |
NCID |
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収録物識別子 |
AN00068340 |
フォーマット |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
application/pdf |
著者版フラグ |
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出版タイプ |
VoR |
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出版タイプResource |
http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |
資源タイプ |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
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資源タイプ |
departmental bulletin paper |
出版者 |
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出版者 |
群馬大学医療技術短期大学部 |
資源タイプ |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
Departmental Bulletin Paper |
更新日 |
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日付 |
2017-03-27 |
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日付タイプ |
Created |